Dag van het erfrecht op 18 juni 2021

Volgende week vrijdag 18 juni 2021 vindt voor het eerst de Dag van het erfrecht plaats.

De Dag van het Erfrecht wordt georganiseerd door de vFAS, vereniging van advocaat-familie en erfrechtspecialisten, de VMN, Vereniging van Mediators in het Notariaat, de EPN, vereniging van Estate Planners in het Notariaat en de VEAN, Vereniging van Erfrechten Advocaten Nederland. Deze verenigingen hebben het gezamenlijke doel om aan te tonen dat de juiste begeleiding door een specialist van belang is bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Het thema is dit jaar ‘het onterfde kind’. Als een kind wordt onterfd klinkt dit in eerste instantie heftig en het is logisch dat dit een hoop vragen bij u oproept. Ook vanuit het oogpunt van de ouder brengt dit vragen met zich mee.

Tijdens de Dag van het Erfrecht kunt u langskomen bij één van de deelnemende erfrechtspecialisten bij u in de buurt. Er wordt u een een kosteloos advies gegeven op alle vragen die u heeft op dit gebied. Zit u op dit moment in een moeilijke situatie door het overlijden van een dierbare en heeft u hulp nodig? Of heeft u hier misschien nog niets mee te maken en wilt u ervoor zorgen dat er in de toekomst geen problemen opspelen?

Maak nu een afspraak met een van onze advocaten voor een vrijblijvend advies via 072-572 35 37.

Kijk voor meer informatie op http://www.dagvanheterfrecht.nl