Secretariaat

Ons team

Schipper en Lof advocaten in Alkmaar
Schipper en lof advocaten in Alkmaar
Schipper en Lof advocaten in Alkmaar
Mariette van Slooten Smit

Mariëtte van Slooten-Smit

Sinds januari 2010 ben ik in dienst bij Schipper en Lof advocaten. Het is een leuke afwisselende baan met gevarieerde werkzaamheden. Hierdoor is het iedere dag weer anders. Ik ben moeder van vier schatten van kinderen. Mijn hobby’s zijn tennis, skiën en lezen. Momenteel houd ik mij voornamelijk bezig met de boekhouding. Daarnaast doe ik de voorkomende secretariële werkzaamheden. Het is prettig werken in een leuk team en een mooi nieuw kantoorpand.

Judith Schouten-Beers

Judith Schouten-Beers

Sinds februari 2010 ben ik met veel plezier werkzaam als secretaresse bij Schipper en Lof advocaten. Ik ben 3,5 dag op kantoor aanwezig om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten. Naast mijn werk als secretaresse doe ik graag aan tennis, wielrennen en sinds kort ook aan hardlopen. Daarnaast speel ik piano en houd ik van koken en van lezen. Ik heb twee kinderen. Mijn zoon zit op de basisschool en mijn dochter zit inmiddels in de brugklas.

Marinda Schoon

Marinda Schoon

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Schipper en Lof advocaten. Drie dagen in de week ondersteun ik de advocaten in hun praktijk. In mijn vrije tijd fitness ik graag en in de winter zoek ik graag de bergen en de sneeuw op voor een week wintersport. Naast mijn werk volg ik de master Fiscaal Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Marjolein Schoon

Marjolein Schoon

Ik ben sinds juli 2017 in dienst bij Schipper en Lof advocaten als secretaresse. Ik ben 1 dag in de week op kantoor te vinden. De rest van de week ben ik druk bezig met mijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen en speel ik saxofoon bij een muziekvereniging.