Arbeidsrecht op zijn best

Schipper en Lof advocaten

Arbeidsrecht specialist

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat omdat u er als werknemer niet uitkomt met uw werkgever? Of heeft u als werkgever hulp nodig in een situatie waarin u er met uw werknemer niet uitkomt, dan is het vanzelfsprekend dat u een arbeidsrecht advocaat inschakelt. Een arbeidsrecht advocaat kan u adviseren in de te nemen stappen in geval van een arbeidsconflict. Zowel voor mediation als juridische bijstand is het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat vaak zeer waardevol. Bij geschillen tussen werknemers en werkgevers kan een arbeidsrecht advocaat optreden als mediator om zo een passende regeling in geval van ontslag te treffen. Niet altijd zijn partijen bereid om een regeling, vaststellingsovereenkomstontslagvergoeding treffen. In dit geval kan uw arbeidsrecht advocaat u bijstaan met juridisch advies en kunt u samen besluiten om naar de kantonrechter te stappen. In Nederland vinden dagelijks zittingen plaats waarin de kantonrechter zich buigt over arbeidsconflicten tussen werknemers en werkgevers. Tijdens deze zitting is het raadzaam om vertegenwoordigd te worden door een arbeidsrecht advocaat.

Arbeidsrecht advocaat inhuren

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat is uw goed recht bij dreigend ontslag. Dreigt u in een conflictsituatie terecht te komen of bent u dat reeds, dan is het aan te raden om te spreken met een specialist in arbeidsrecht. In de meeste gevallen wordt een arbeidsrecht advocaat ingehuurd bij ontslag en conflicten tussen werkgevers en werknemers. Een arbeidsrecht advocaat is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht. Als u als werknemer onterecht bent ontslagen door uw werkgever, kunt u met behulp van het inhuren van een arbeidsrecht advocaat tot een hogere transitievergoeding en/of een billijke vergoeding komen. Ook kan uw arbeidsrecht advocaat u helpen bij een conflict tussen werkgever en werknemer, bijvoorbeeld bij het vorderen van achterstallig loon. Daarnaast kan het inhuren van een arbeidsrecht advocaat van belang zijn bij (vermeend) disfunctioneren, ontslag via de kantonrechter, het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst, ontslag op staande voet en bij ziekte en re-integratie.

Arbeidsrecht advocaat Astrid Lof

Astrid Lof is een arbeidsrecht advocaat, zij is binnen Schipper en Lof Advocaten dé specialist in het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij zal u binnen het arbeidsrecht kunnen bijstaan bij onder andere het ontslagrecht, inclusief het berekenen van ontslagvergoedingen (transitievergoeding en billijke vergoeding); het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst bij beëindiging met wederzijds goedvinden; CAO-recht; arbeidsrecht bij reorganisaties; medezeggenschapsrecht; re-integratie bij (langdurige) arbeidsongeschiktheid en bijzondere bedingen zoals het relatiebeding en het concurrentiebeding. Astrid Lof staat zowel werkgevers als werknemers bij, hierdoor zijn wij als kantoor goed in staat om beide kanten van een geschil te belichten.

Wilt u graag advies van een ervaren arbeidsrecht advocaat? Astrid Lof staat voor u klaar en helpt u snel!

Arbeidsrecht advocaat nodig?
Contact opnemen met een arbeidsrecht advocaat?