Arbeidsrecht op zijn best

Schipper en Lof advocaten

Ontslagen op staande voet?  Huur een arbeidsrecht advocaat in

De arbeidsovereenkomst kan zowel door de werknemer als de werkgever met onmiddellijke ingang worden beëindigd wegens een dringende reden, ook wel ontslag op staande voet genoemd. Bent u op staande voet ontslagen, dan is het raadzaam om een advocaat arbeidsrecht in te huren.

Voor ontslag op staande voet is geen toestemming van het UWV of tussenkomst van de kantonrechter nodig. Diefstal of geweld tegen de werkgever zijn voorbeelden van een dringende reden om de arbeidsovereenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen. Een werknemer kan de arbeidsovereenkomst per direct beëindigen als de werkgever het loon (regelmatig) niet binnen de juiste termijn voldoet. Ontslag op staande voet brengt de nodige risico’s met zich mee en leidt veelal tot procedures. Dit vergt deskundigheid. Een arbeidsrecht advocaat beschikt over deze deskundigheid en kan u daarom voorzien van goed advies.

Ontslag op staande voet aanvechten

Bent u op staande voet ontslagen, maar vindt u dit onterecht? Dan kunt u het ontslag op staande voet aanvechten indien het ontslag niet rechtsgeldig is gegeven.

Wilt u samen met een arbeidsrecht advocaat de mogelijkheden tot het aanvechten van een onterecht ontslag bespreken?

Uw ontslag aanvechten?
Contact opnemen met een arbeidsrecht advocaat?